TEAMET
 

ActiveQuiz startades 2014, då med namnet Trilo Interactive. Visionen att kombinera gamification, forskning och pedagogik i en modern samtid. Resan började med att vi i 3 år tog fram läs- och skrivappar för barn i lågstadieålder. Med över 500 000 nedladdningar världen över och många glada barn (och stolta föräldrar) senare insåg vi hur stor påverkansgrad vi kan ha om vi satsar på rätt värden för den digitala framtiden. 2015 vann vi ett innovationspris hos Post- och Telestyrelsen. Frågan var: Hur kan vi få fler barn och ungdomar att röra på sig med hjälp av digital teknik? Det var då Active Quiz-idén grundlades. 2017 släpptes första versionen och idag har vi kunnat registrera över 10 000 mils rörelse genom vår tjänst och våra kunder.

linusactivequiz_edited.jpg

Linus Lundberg
Kundansvarig 
linus@triloappar.se

När Linus inte pratar med kunder eller arrangerar kundevenemang gillar han att springa. Bibeln i bokyllan är självfallet Hjärnstark av Anders Hansen.
Linus främsta drivkraft är innovativa lösningar och att se att världen förbättras genom dessa. 
Som en av Active Quiz grundare strävar han efter att förenkla och förbättra den digitala utbildningsbranschen.

IMG_6775.HEIC

Patric Hjelm
Sälj & Administration
patric@triloappar.se

Patric är handplockad till teamet mycket på grund av sin oerhörda dedikation till quiz och tävlingar. Det skadar förstås inte att han varit arbetat för bla. Stellan Skarsgård under inspelningen av ARN-filmen och driver "Geek-podden" som diskuterar om film, underhållning och serier. En vänlig tvåbarnsfar med båda fötterna på jorden!

IMG_7163.jpg

Josefine Westman
Sälj & Key Account Manager

josefine@triloappar.se

Josefine hoppade på Active Quiz-tåget efter att, på ett föredömligt sätt, arbetat som quizmaster i Vänersborgs Kommuns egna Active Quiz-satsning. Om djurvännen Josefine själv får välja så handlar gärna frågorna om katter. Före hon skaffade sin kanin gick hon under namnet "Crazy Cat Lady". När Josefine inte pratar med Active Quiz-kunder läser hon internationell sälj- och marknadsföring i Göteborg via Sälj & Marknadshögskolan.

Skärmavbild 2021-02-17 kl. 17.05.27.png

Christoffer är landslagsman i Svenska Bandylandslaget och målspruta i Hammarby IF. Hur hinner han med Active Quiz kanske du undrar? Det undrar vi med. Här ser du en elitidrottare med livsglädje som ser möjligheter i utmaningar och som fokuserar på föreningsliv och Stockolmsregionen. Vill du charma denna energiknippe ska du sätta ihop ett gött gäng, bjuda på riktigt vällagad mat och gärna ihop med en bit mjölkchoklad. 
 

Christoffer Fagerström
KAM & Ambassadör

Lina2.png

Lina är en sprudlande person med ett brinnande intresse för design och kommunikation. En stor anledning till att våra kunder ofta ger extra plus för våra frågor i quiz-tävlingarna har vi Lina att tacka!

roger.jpg

När Roger inte sprutar ut idéer och samverkansformer älskar han att spela padel. Det blir minst 4 matcher i veckan(!). Roger har ett öppet sinne för framtiden och belyser ofta personlig närvaro och relationer som en viktig faktor till framgång - även i den digitala världen. En pratstund med Roger, och du kommer säkert ha nya erfarenheter att bevara i din ryggsäck.

Skärmavbild 2021-04-29 kl. 18.35.38.png

Jonas Andersson
Quizmaster

Jonas bor i Eslöv och läser sista året på master i biomedicin på Lunds Universitet. Fråga honom vad som helst om Björn Granat som ljudboksuppläsare eller genetik så har han svaret! Vi är glada och stolta över att ha en sådan klippa i vårt team!

jocke.jpeg

Joakim Wennergren
Programmerare

Joakim är ett lysande exempel på en person som verkligen älskar kod, programmering och problemlösning. Dessutom är han noga med att kunna använda sitt intresse och kunskap för att göra världen lite bättre för varje kodrad som skrivs. 
 

Screen Shot 2020-11-11 at 4.27.15 PM.png

Erik Kylén
Produktansvarig

erik@triloappar.se

När Erik inte utvecklar produkten Active Quiz så är han en flitig Squash-spelare.
Erik skulle nog kunna heta UX-design i mellannamn, om det godkändes. Han drivs av att förbättra användargränssnitt och användarupplevelser. Som en duktig 3D-animatör och grafiker har han tagit flera spännande produkter till marknaden. En sann entreprenör som brinner för att se produkter utnyttja sin yttersta potential.

 

Lina Krook
Quizmaster

Roger Karlsson
Investor & Affärsutvecklare