TEAMET
 

Trilo Interactive AB startades 2014 med visionen att kombinera gamification, forskning och pedagogik i en modern samtid. Trilos resa började med att vi i 3 år tog fram läs- och skrivappar för barn i lågstadieålder. Med över 500 000 nedladdningar världen över insåg vi hur stor påverkansgrad vi kan ha om vi satsar på rätt värden för den digitala framtiden. 2015 vann vi ett innovationspris hos Post- och Telestyrelsen. Frågan var: Hur kan vi få fler barn och ungdomar att röra på sig med hjälp av digital teknik? Det var då Active Quiz-idén grundlades. 2017 släpptes första versionen och idag har vi kunnat registrera över 8 800 mils rörelse genom vår tjänst och våra kunder.

Linus Lundberg
Kundansvarig

När Linus inte pratar med kunder eller arrangerar kundevenemang gillar han att springa. Bibeln i bokyllan är självfallet Hjärnstark av Anders Hansen.
Linus främsta drivkraft är innovativa lösningar och att se att världen förbättras genom dessa. 
Som en av Trilo Interactive's grundare strävar han efter att förenkla och förbättra den digitala utbildningsbranschen. Active Quiz föddes ur idén att skapa rolig vardagsrörelse för dagens och framtidens moderna utbildningstillfällen.

Roger Karlsson
Investor och Affärsutvecklare

När Roger inte sprutar ut idéer och samverkansformer älskar han att spela padel. Det blir minst 4 matcher i veckan(!). Roger har ett öppet sinne för framtiden och belyser ofta personlig närvaro och relationer som en viktig faktor till framgång - även i den digitala världen. En pratstund med Roger, och du kommer säkert ha nya erfarenheter att bevara i din ryggsäck.
 

Erik Kylén
Produktansvarig

När Erik inte utvecklar produkten Active Quiz så är han en flitig Squash-spelare.
Erik skulle nog kunna heta UX-design i mellannamn, om det godkändes. Han drivs av att förbättra användargränssnitt och användarupplevelser. Som en duktig 3D-animatör och grafiker har han tagit flera spännande produkter till marknaden. En sann entreprenör som brinner för att se produkter utnyttja sin yttersta potential.

 

Christoffer Fagerström
KAM & Ambassadör

Christoffer är landslagsman i Svenska Bandylandslaget och målspruta i Hammarby IF. Hur hinner han med Active Quiz kanske du undrar? Det undrar vi med. Här ser du en elitidrottare med livsglädje som ser möjligheter i utmaningar och som fokuserar på föreningsliv och Stockolmsregionen. Vill du charma denna energiknippe ska du sätta ihop ett gött gäng, bjuda på riktigt vällagad mat och gärna ihop med en bit mjölkchoklad. 
 

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2020 BY TRILO INTERACTIVE AB