Vård och Omsorg

Med Active Quiz har ni möjlighet att engagera grupper eller enskilda individer inom
deras respektive intresseområden. Ett smart sätt för att locka ut individer på promenader!

Motivera dina medarbetare!

Enhetslicens

Tjänsten kan beställas för enskilda enheter (ex daglig verksamhet) eller för fler inom samma vårdområde (ex LSS-verksamheter för en hel kommun).

Active Quiz skapades tack vare ett innovationspris för "Aktiv Fritid" hos Post- och Telestyrelsen. En myndighet som sätter tillgänglighet i fokus. Därför är vi säkra på att ni kommer att tycka om vår tjänst om ni är ute efter sätt att motivera till rörelse, gemenskap och glädje.

Kontakta oss för mer info!

-- NYHETER --

Hjärnstark i Skavlan!

Anders Hansen besöker Fredrik Skavlan nu på fredag 11 Januari. Hansen är psykriatrikern och läkaren bakom boksuccén Hjärnstark som lyfter fram forskning som tydligt bevisar hur fysisk aktivitet påverkar bla. koncentration, stress och och inlärning! ! Vi har ett Hjärnstark quiz gratis i Active Quiz-appen under kategorin "Sport och Hälsa". Där har du chans att vinna Hansens nya bok "Skärmhjärnan".

Nyheter i appen!

Vi är glada och stolta över vår nya version av Active Quiz.

- Bilder & Gif-animationer till frågor
- Ny design
- Språkval Svenska och Engelska
- Offline-promenader
- Lättare sätt att hitta öppna quiz

GDPR - Vi är redo!

Den 25 maj 2018 trädde den nya datauppgiftslagen i kraft. Vi på Trilo Interactive AB, som står bakom Active Quiz är väl i fas.

Läs mer här!

Inspireras

- MED DIN DIGITALA TIPSPROMENAD I TELEFONEN
Vi rör vi oss allt mindre varje dag men använder telefonen desto mer. Därför därför har vi skapat prisvinnaren Active Quiz! Med vår app kan du själv eller tillsammans med dina gruppmedlemmar quizza och låsa upp frågor med hjälp av fysisk rörelse! Vart du rör på dig är helt upp till dig. Vi kallar det för framtidens digitala tipspromenad.

Se filmer på användning!

Active Quiz live i P3

Favorit i repris! Lyssna på programmet där Active Quiz-grundaren Linus utmanar Morgonpasset-gänget i ett spännande quiz live i etern (Sändning från 30 maj 2018)

Artikel i BREAKIT

Tidningen BREAKIT har släppt en fin artikel om oss på Trilo Interactive som står bakom Active Quiz.

Läs artikel