Skola och utbildning

Med Active Quiz skollicenser kan du som skola eller enskild lärare enkelt skapa aktiva lektioner. Frågor du skapat dyker upp när eleverna rört sig X antal meter. Vi har olika lösningar för dina ändamål oavsett om du behöver en GPS-gamebox av oss eller arbetar med egna GPS-telefoner/plattor.

Läraren John berättar

Active Quiz hos Skolverket

Smart uppföljning

I vårt webverktyg kan du inte bara skapa egna frågor. Du kan dessutom följa upp dina elevers resultat direkt efter avslutad Active Quiz-runda genom en automatisk "powerpoint-presentation". Perfekt sätt att följa upp lektionens mål.

Skollicens

Active Quiz är skapat ihop med pedagoger vilket gör att verktyget passar lärare och elever mycket bra. Webgränssnittet för dig som pedagog är tydligt och enkelt. Appen, där aktiviteterna sker, är enkel och smidig för eleverna att hantera. Vi erbjuder även en smidig Gamebox-lösning för att enklare kunna få med alla elever på tåget.

Erbjudanden för skola!

E-kurs - Aktiva Klassrum

Vill du lära dig mer om Aktiva Klassrum och få en helhetsbild över fördelar, forskning och praktiska exempel från lärare och pionjärer? Dessutom på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt? Vi erbjuder e-kursen "Aktiva Klassrum" till rabatterat pris vid beställning av Active Quiz. Kursen är skapad av Teamkoncept Education som är först i Sverige med att kombinera e-learning med hälsa i skolan. Testa kursen genom en generös gratis introduktion!

Gratis introduktion!

-- NYHETER --

GDPR - Vi är redo!

Den 25 maj 2018 trädde den nya datauppgiftslagen i kraft. Vi på Trilo Interactive AB, som står bakom Active Quiz är väl i fas.

Läs mer här!