Skola och utbildning

Med Active Quiz skollicenser kan du som skola eller enskild lärare enkelt skapa aktiva lektioner med
egna frågeställningar. Det som skiljer oss från ex Kahoot är att fysisk rörelse är ett måste för att få upp frågor!

Smart uppföljning

I vårt webverktyg kan du inte bara skapa egna frågor. Du kan dessutom följa upp dina elevers resultat direkt efter avslutad Active Quiz-runda genom en automatisk "powerpoint-presentation". Perfekt sätt att följa upp lektionens mål.

Skollicens

Active Quiz är skapat ihop med pedagoger vilket gör att verktyget passar lärare och elever mycket bra. Webgränssnittet för dig som pedagog är tydligt och enkelt. Appen, där aktiviteterna sker, är enkel och smidig för eleverna att hantera. Vi erbjuder även en smidig Gamebox-lösning för att enklare kunna få med alla elever på tåget.

Erbjudanden för skola!

-- NYHETER --

Hjärnstark i Skavlan!

Hansen är psykriatrikern och läkaren bakom boksuccén Hjärnstark som lyfter fram forskning som tydligt bevisar hur fysisk aktivitet påverkar bla. koncentration, stress och och inlärning! ! Vi har ett Hjärnstark quiz gratis i Active Quiz-appen under kategorin "Sport och Hälsa". Där har du chans att vinna Hansens nya bok "Skärmhjärnan". Ladda ner gratisappen här!

Inspireras

- MED DIN DIGITALA TIPSPROMENAD I TELEFONEN
Vi rör vi oss allt mindre varje dag men använder telefonen desto mer. Därför därför har vi skapat prisvinnaren Active Quiz! Med vår app kan du själv eller tillsammans med dina gruppmedlemmar quizza och låsa upp frågor med hjälp av fysisk rörelse! Vart du rör på dig är helt upp till dig. Vi kallar det för framtidens digitala tipspromenad.

Se filmer på användning!

Nyheter i appen!

Vi är glada och stolta över vår nya version av Active Quiz.

- Bilder & Gif-animationer till frågor
- Ny design
- Språkval Svenska och Engelska
- Offline-promenader
- Lättare sätt att hitta öppna quiz

GDPR - Vi är redo!

Den 25 maj 2018 trädde den nya datauppgiftslagen i kraft. Vi på Trilo Interactive AB, som står bakom Active Quiz är väl i fas.

Läs mer här!

Active Quiz live i P3

Favorit i repris! Lyssna på programmet där Active Quiz-grundaren Linus utmanar Morgonpasset-gänget i ett spännande quiz live i etern (Sändning från 30 maj 2018)